Notícies

AQUI RECICLEM! LA DEIXALLERIA MÒBIL AL GUINDÀVOLS

Enviat per avila12 el Divendres, 22 de Gener de 2016 a les 10:45

Prendre consciència de l'escassetat de recursos i la necessitat d'hàbits sostenibles i de la reducció, reutilització i reciclatge dels residus és una prioritat de la humanitat en aquest segle. L'alumnat d'ESO ho pot experimentar directament aquests dies amb la visita de la deixalleria mòbil de l'Ajuntament. Esperem que es tradueixi en hàbits més sostenibles a les seves llars que ens portin a fer un planeta millor.

185 lectures Notícia completa

L'ALUMNAT DE MODA COL·LABORADOR DEL CENTRE D'ART LA PANERA

Enviat per avila12 el Divendres, 15 de Gener de 2016 a les 12:32

L'Institut Guindàvols i el Centre d'Art la Panera signen un acord de col·laboració per promoure activitats amb participació de l'alumnat dels Cicles Formatius de Grau Mitjà i Superior de la família de Tèxtil, Confecció i Pell. L'acord servirà, d'entrada, per a participar en el muntatge, treball i difusió de l'exposició "Vestir i desvestir cossos" que se celebrarà de l'1 de febrer al 27 de març. L'acord preveu més col·laboracions futures en activitats o tallers relacionades amb el vestit i la moda. Aquest acord suposa posar en pràctica en temps real les competències treballades a l'aula, la millor manera de consolidar els aprenentatges i generar experiència en l'alumnat i es suma a altres acords existents amb el Centre Troballes o el Museu de Lleida entre d'altres. De moment, molt recomanable la visita a l'exposició "Vestir i desvestir cossos" de la Panera, que serà durant uns dies un taller més del Guindàvols.

204 lectures Notícia completa

QUÈ PUC ESTUDIAR? INFORMACIÓ UNPORTAL EXCLUSIU PER A LES FAMILÍES DEL GUINDÀVOLS

Enviat per avila12 el Dimarts, 12 de Gener de 2016 a les 22:45

Gràcies, un cop més, a la col·laboració de l'AMPA l'alumnat i les famílies del Guindàvols disposen d'accés a l'espai UNPORTAL (www.unportal.cat), un recurs imprescindible per l'orientació professional. A UNPORTAL trobareu tota la informació sobre totes les carreres UNIVERSITÀRIES, i sobre totes les titulacions de FORMACIÓ PROFESSIONAL tant de GRAU MITJÀ com SUPERIORDemaneu la clau d'accés per poder consultar tota la informació. Notes de tall universitàries, taxes d'abandonament, ocupacions principals, sous mitjans, selectivitat, places disponibles, preu matrícula, convalidacions FP-Universitat, una gran base de dades per informar-se i prendre decisions. Moltes gràcies AMPA!

252 lectures Notícia completa

TREBALLS DE RECERCA 2016: ENQUADERNANT L'ESFORÇ

Enviat per avila12 el Dimarts, 12 de Gener de 2016 a les 18:42

El dia 12 ha finalitzat el termini pel lliurament de la memòria escrita del Treball de Recerca. Un degoteig constant de treballs que va portant l'alumnat de 2n de Batxillerat alleugerits de que finalment han finalitzat la tasca. Alguns només han dormit algunes hores repassant i fent els darrers retocs. El resultat  tota una memòria de recerca sobre un aspecte que, qui sap, algun dia pot ser la primera pedra de la seva professió.
Ara queda l'acte final: l'exposició oral davant del Tribunal, la posada en escena de la feina de gairebé tot un curs condensat en només uns minuts... No us ho perdeu!

224 lectures Notícia completa

Prova per a l'obtenció del graduat en Educació Secundària Obligatòria per a persones de més de 18 anys

Enviat per admin el Dilluns, 11 de Gener de 2016 a les 17:19

El Departament d'Ensenyament convoca aquesta prova amb l’objectiu que l'aspirant demostri que ha assolit els objectius i les competències bàsiques del currículum dels ensenyaments d'educació secundària per a les persones adultes.
Per més informació cliqueu al següent enllaç.

158 lectures Notícia completa

BON NADAL I FELIÇ NOU ANY 2016

Enviat per avila12 el Dijous, 24 de Desembre de 2015 a les 09:41

  La nostra felicitació del Nadal, feta per l'alumnat de Física del Batxillerat

384 lectures Notícia completa

VIBRANT AMB EL FESTIVAL DE NADAL

Enviat per avila12 el Dimecres, 23 de Desembre de 2015 a les 13:44

L'alumnat del Guindàvols ens ha mostrat un any més les seves habilitats artístiques en el ja clàssic Festival de Nadal magníficament organitzat per 4t d'ESO. Música en directe, paròdies, teatre i molt bon humor han presidit un espectacle que ha servit per tancar el primer període del curs.
Oh!! Europa!!
Durant tot l'espectacle hem viatjat per diversos països d'Europa amb una "família" ben singular, fent-nos riure i presentant-nos totes les actuacions. Cal felicitar aquests artistes per l'esforç i la creativitat que ens han regalat. Us deixem amb les millors imatges de l'espectacle.

449 lectures Notícia completa

Alumnes de cicle formatiu d’Eficiència energètica del Guindàvols estudiaran diferents instituts de les comarques de Lleida

Enviat per jcaste76 el Dimarts, 22 de Desembre de 2015 a les 12:35

L’alumnat del cicle formatiu d’Eficiència energètica posarà en pràctica els seus coneixements analitzant l’eficiència energètica de diferents centres docents de les comarques de Lleida. L’alumnat estudiarà les instal·lacions energètiques i la pell d’aquests edificis per tal de cercar oportunitats de millora. El resultat del projecte permetrà qualificar energèticament l’edifici i recollir un conjunt de millores per tal de reduir-ne el consum i les emissions de CO2. Per fer-ho es valdran dels coneixements adquirits al llarg del curs i d’eines pròpies del món professional, com poden ser: la càmera termogràfica, equips de mesura de la transmitància de tancaments, dataloggers o equips d’anàlisi de xarxes elèctriques.

259 lectures Notícia completa

LA BUFANDA DE NADAL

Enviat per avila12 el Dijous, 17 de Desembre de 2015 a les 20:51

Per Nadal, amb una bufanda, ens hem d’embolicar. Als Reis d’Orient, regals els hem de demanar. Quan vénen, tothom amb felicitat els espera. Amb la família reunits flueix l’alegria. Quan ve Nadal, els llums hem de posar. I el tronc, hem de picar. Que flueixi la vida!

Poema: Cristina L. G. Dibuix: Núria J. C., alumnes de 1r.d’ESO

205 lectures Notícia completa

OH!! EUROPA!

Enviat per avila12 el Dijous, 17 de Desembre de 2015 a les 07:57

Per si us heu quedat amb les ganes de viatjar per Europa, no tot està perdut. L'alumnat de 4t d'ESO ja fa dies que treballa per oferir-nos aquest proper dimarts un viatge per tot Europa ben especial. A més, no ens caldrà ni sortir de l'Institut. Música, humor i moltes sorpreses que encara no ens han volgut desvetllar, caldrà veure'l.

Veniu preparats per viatjar i gaudir d'aquest comiat del 2015 amb un dels actes més populars de tots els que fem al centre. Embarcament per la porta del gimnàs.

247 lectures Notícia completa
Page 1 / 67 (1 - 10 of 666 Total) Next Page Last Page