És molt fàcil i només ocuparà 5 minuts del teu temps.

1. En el menú principal de la pàgina, el menú que es troba a dalt de tot d’aquesta, hi cliquem al botó de “Iniciar sessió”.

2. Si cliques aquí et sortirà una pagina per a iniciar sessió, i avall un botó on hi fica “register” quan i cliques aniràs a una pagina per a acabar aquest tràmit.

– E-mail. En aquest espai em de ficar el nostre correu electrònic de l’institut, ja que per a qualsevol operació se’t enviarà un correu.

– Password. En aquest espai es demanarà la contrasenya del “moodle” antic.

– Confirm password. Em aquest espai em de tornar a ficar la contrasenya que em ficat al espai anterior.

Una vegada has completat totes aquestes instruccions anomenades anteriorment, ja estàs registrat!

3. Ara tens que visitar el teu correu electrònic, el correu que em utilitzat per a registrar-nos en aquest espai. Rebràs un correu automàtic que fa la pàgina el qual completarem el nostre registre a aquesta pàgina. En el missatge se’t dóna la benvinguda i et dóna un enllaç per a completar el registre. Tenim que clicar en aquest enllaç; sinó ho fas, la teva conta amb aquesta pàgina permendrà inactiva, i encara que estiguis registra’t a la pàgina, no hi podràs entrar.

4. L’enviament del correu d’activació és automàtic. És a dir, que si passats uns minuts no l’has rebut, és perquè o bé la direcció de correu electrònic no és correcta, o bé el filtre anti-spam del teu correu ha bloquejat el missatge. No oblidis mirar la teva safata d’spam o correu brossa, gairebé segur que ho trobaràs aquí.

5. La pròxima vegada que entris a la pàgina no et tindràs que tornar a registrar de nou. Només fa falta que cliquis el botó del menú principal on hi fica “inicia sessió” i introdueixis el teu correu electrònic i la teva contrasenya.

Si algú té problemes a l’hora de registrar-se, que ho comuniqui als administradors de la pàgina, estarem encantats d’ajudar-te!

I una vegada dit tot això, benvinguts a la pàgina web!

Registreu-vos en aquest lloc