Recursos c 290x290

En aquest apartat trobareu informació útil sobre recursos i plataformes per desenvolupar les vostres activitats d’aula i projectes amb eines TAC.

WIKIS
Llocs web de caire col·laboratiu en que es pot crear, editar, modificar i publicar continguts. Es mostren algunes de les plataformes més utilitzades en contextos educatius.
LÍNIES TEMPORALSPlataformes virtuals que poden servir per crear activitats de qualsevol disciplina que impliqui la creació d'un eix temporal. Es mostren les més fàcils d'utilitzar però que aporten resultats prou satisfactoris.
PÒSTERS VIRTUALS
Eines i plataformes que ens permeten publicar informació a la xarxa de forma molt visual. Permeten el treball col·laboratiu.
BLOCS
Us mostrem diferents plataformes on crear el vostre blog. És un eina de creació i publicació que permet el treball en grup.
MAPES CONCEPTUALS
Eina útil per entendre i ordenar adequadament idees i conceptes. Es mostren recursos online i apps interessant que poden incorporar-se a les aplicacions de Google.
WEBQUEST I CACERES DEL TRESOR
Us facilitem informació sobre bancs de recursos de webquests i caceres del tresor i orientacions per a la creació de les mateixes.

 

pots conserva b 900px

TAC Logo 72ppp